Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Mulet

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 09:00

Fan vad tråkigt. jag hade iofs inga planer på att gå ut på en promenad med det här underlaget, is is is, men det påverkar ändå humöret när man tittar ut och bara ser en ljusgrå hinna över vad man har blivit van vid att kalla klarblå himmel.


Vi ska som sagt bara hänga idag. Det har blivit en hel del av den varan den här veckan men det har bara varit skönt. Malte mår nog egentligen allra bäst av det, dessutom är det lättare att ha rutiner vad gäller sovande och ätande om man stannar hemma. Alltför mycket av den varan, att sitta hemma alltså, vill jag dock inte ha, då tröttnar jag nog ganska fort på att vara föräldraledig.


Än så länge är jag långt ifrån att börja tröttna kan jag väl säga. Och tur är väl det eftersom jag inte börjar jobba förrän i januari. Då tar J över och är hemma i ett halvår, de kommer ha så himla kul tillsammans.


Det enda som står på schemat idag är att baka något. Jag har inte riktigt bestämt vad men det står mellan två bakverk som båda allra helst ska stå över natten, så jag måste ha lite framförhållning då vi ska äta det imorgon. Om jag kan vänta så länge...

 
ANNONS
 
Jennyn

Jennyn

18 mars 2010 10:44

mmm håller med. rutinerna fungerar som bäst när man sitter här hemma o bara gör absolut ingenting!!

TYVÄRR haha så har jag och Melvin lite för mycket energi så vi tröttnar rätt fort både på lägenhet och varandra!!!

Tyvärr .. för jag älskar att "vila ögonen" när Melvin tar sina tupplurer!!!

Puss på er

http://www.nynnyn.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Johanna

18 mars 2010 20:16

Fyyy va lyxigt å vara hemma ett å ett halvt år! :) Jag blir så avis, jag hade gärna varit hemma längre än det året jag var hemma! Får se om jag kan sträcka ut lite längre på fp-dagarna den här gången!

 
Alex

Alex

19 mars 2010 09:08

Jo jag håller med dig, det känns verkligen jättelyxigt! Både för mig och för Malte!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se