Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

Promenad och lunch hos Sofia

Av Tant Alexandra - 17 mars 2010 17:39

Vi tog oss utanför lägenheten tidigare än vad vi är vana vid. Redan klockan tio mötte vi upp Sofia och Emelie för en liten promenad till Globen för lite shopping. Shoppingen blev inte roligare än ett paket blöjor men så kan det vara ibland. Promenerandet blev tyvärr inte heller så kul då det var mulet väder och det isiga underlaget tröttnade vi på fort så vi gick hem till Sofia för lite lunch. En lunch hos Sofia tackar man liksom aldrig nej till då jag vet att jag kommer få äta något riktigt gott. Idag svängde hon ihop en sallad med rödbetor och chevré. Bara sådär!


Så. Jävla. Gott.


Malte och Emelie lekte på golvet, kanske för första gången tillsammans. De var liksom helt plötsligt medvetna om varandra och klättrade på varandra och nästan pratade med varandra. Roligt att se!


En väldigt gravid Sofia lagar mat åt mig medan Malte

och Emelie underhåller varandra.


Ek är gott!


Ikväll är det sista kvällen ensamma utan pappa J. Det går bra att vara själv men visst är det mysigare med lite sällskap... Jag har ju min Iphone men det är ju liksom inte samma sak.

 
ANNONS
 
Alfva

Alfva

18 mars 2010 08:22

Är det verkligen gott med rödbetor i en sallad?

http://Alfvan.wordpress.com

 
Alex

Alex

18 mars 2010 09:00

Skojar du?! Det är asgott! Färska kokta rödbetor, ja tack!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se