Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Iphone-hooked

Av Tant Alexandra - 14 mars 2010 12:32

Ända sedan igårkväll har jag gått omkring och sett fram emot att Malte ska bli lite småkinkig och vill gå och lägga sig. Så fort han har somnat har jag satt mig i soffan med min nya Kärlek, min Iphone, och lekt. Mitt nummer porteras inte förrän på fredag så jag använder den inte på riktigt, än så länge är det bara en leksak.


Den stora frågan är: vilka appar ska man ha? Någon där ute som vill tipsa? Facebook är given, SRs podradio och Spotify likaså. Bloggen ska jag flytta till Wordpress så fort mitt webbhotell skickar mig mina uppgifter, och då kommer Wordpress-appen bli min bästa vän. Men vad mer? Jag vill ha mer!! 
ANNONS
 
Alfva

Alfva

14 mars 2010 13:37

Jag har ju min älskade Hipstamatic, men den är inte för alla. Sen tv.nu håller koll på mina tv-program, Arla Kökets kokbok räddar några middagar, SVT Play när jag är uttråkad, Diverse radiostationer för när det suget sätter igång.
Ja, det ar några iaf!

http://alfvan.wordpress.com

 
Ingen bild

mamma

14 mars 2010 19:52

Själv är jag Malte-hooked, det är förresten alla i Limassol som vi visade filmsnutten där Malte jagar Silje. Han har gjort stor succe denhär helgen. Mer såna blogginlägg please.

 
Alex

Alex

14 mars 2010 20:57

Jag vet, det har varit dåligt med Malte den senaste tiden. Men imorgon är det ny vecka och mer Malte. Ska försöka fixa ett filmklipp på honom där han klättrar upp för möblerna eller när han rycker en sovande Silje i svansen. Vi får se vad vi kan ordna helt enkelt!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

15 mars 2010 06:42

spännande med husbygget tycker jag !!!
hoppas ni får en underbar vecka :-)

http://en-helt-ovanligt-vanlig-mamma.bloggplatsen.

 
Ingen bild

Karin

15 mars 2010 11:37

Res i STHLM från SL. Oumbärlig!

 
Ingen bild

Tant Lina

15 mars 2010 19:36

Tanter dricker vin så en sida med vintips tror jag på. Man vill ju få kvalitet när man smuttar på porten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se