Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Heldag på Söder

Av Tant Alexandra - 13 mars 2010 19:36

Vi haft en kanondag på Söder. Först fick vi promenera i ett helt fantastiskt vinterväder med någon plusgrad och strålande solsken. På Waynes mötte vi upp Stefan som förutom är en jäkel på att fika också är grym på att rita hus. Han är så sjukt kunnig fast det bästa är att han kommer med jättebra förslag på ändringar och förbättringar, och när man inte hakar på någon av hans idéer så är det ändå helt ok med honom. Skönt!


Vi fick titta på ritningar på husfasaderna vilket gjorde att huset blev ännu mer verkligt. Vi hade ännu ett par punkter på saker som vi vill ändra men vi har ändå kommit så långt med ritningarna nu att han ska börja med en ordentlig byggbeskrivning. Sen är allt klart för att skicka in till olika husleverantörer och byggfirmor så att vi kan få jämförbara offerter. Jag var på sjukt bra humör när vi skiljdes åt, precis som alltid när vi träffar Stefan. Huset är verkligen på gång!


Det var punkt ett för dagen. Punkt två var en varsin Iphone. J har tjatat så länge att vi ska skaffa oss en varsin men lite dumsnål och sniken som jag är så har jag alltid sagt nej. Den senaste tiden har jag dock blivit lite sugen på en så idag gjorde vi slag i saken. En vit 32gig till J och en svart 16gig till mig. Jag kände att jag inte behövde mer minne än så, då var det desto viktigare för mig att den var svart och det fanns ingen vit 32gig i lager.


Fräsiga, eller hur?! Alex kliver in i 2000-talet.Ikväll är det Melodifestivalsfinal och det har vi förberett oss med näringsriktig middag i form av en kardemummamuffon till mig och en pistagebulle till J. Till efterrätt är det godis, en varsin förstås så att det inte blir tjafs. Som TV-snacks blir det kakos och chips. Så klart.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

13 mars 2010 23:32

Äntligen!

 
Ingen bild

mamma

14 mars 2010 11:30

Michalis vaknade upp när han såg Iphonerna och undrar vad dom kostar i svedala..

 
Alex

Alex

14 mars 2010 11:34

32gig 7600:- och 16 gig 6850:-

Fast vi köpte med abonnemang så då blev det en mindre engångssumma och sen löpande varje månad.

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Alfva

Alfva

14 mars 2010 12:19

Good! Då kan du blogga närsom! ;) Wordpress appen är faktiskt rätt bra ska jag erkänna.
Och 16 GB klarar man sig långt på, jag har knappt kommit över 8 ännu...

http://alfvan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se