Direktlänk till inlägg 12 mars 2010

Alex for housewife!

Av Tant Alexandra - 12 mars 2010 20:10

  


Fredagar ägnar jag oftast åt att preppa inför helgen. Jag brukar försöka städa undan så mycket som möjligt så att så lite tid som möjligt av helgen behöver läggs på disktrasor och dammsugare.


Idag preppade jag ordentligt! Golven dammsögs och moppades, badrummet och köket storstädades, och håll i er nu... jag tvättade fönstren! Jag tvättade dem till och med mellan rutorna, det ni! Sist jag gjorde det var i somras, dagen innan värkarna satte in och Malte ploppade ut.


Jag tvättade tre maskiner också OCH tvättade gardinerna. Dem fick jag stryka också! Jorå, jag som aldrig stryker fick dra fram strykbrädan och köra ett varv. När jag kommer igång så kan jag städa i timmar!


Nu har helgen börjat. Pappa J är hemma och vi sitter bänkade framför På spåret. Jag imponerade precis på mig själv med att ta åtta poäng på Boston. Är jag inte den perfekta lilla hemmafrun?

 
ANNONS
 
Dina

Dina

12 mars 2010 23:03

Alex! Vill du gifta dig med mig? :-)

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

 
Sofie

Sofie

13 mars 2010 10:26

Heja dig! Va duktig du har varit.... nu har du gjort dig förtjänt av en stor skål med godis och ett lass med kakor.... man förbränner faktiskt när man städar =)

http://eifos.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se