Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Lunch på Hermans

Av Tant Alexandra - 2 mars 2010 18:34

  


Herrejävlar vad kallt det är ute! Termometern stod på minus fem innan vi gick ut men den måste ju vara trasig. Kändes snarare som minus 15! Det var nog den iskalla vinden som gjorde skillnaden. Jag skippade mössa på huvudet då jag tyckte att det inte skulle behövas, det var ju inte fuktigt ute. Pucko! Vanliga människor använder mössa som skydd mot kyla, själv använder jag den för skydd mot fukt så att mitt krullhår håller sig rakt. Idag hade dock en mössa mot kylan fyllt även den funktionen...


Stelfrusna klev jag och Elin, och Malte förstås, innanför dörrarna på Hermans och vädret var som bortglömt. Där fokuserar man på den goda maten. Jag lade beslutet om efterrätt i Elins händer. Jag köper kaka om du köper kaka, sa jag. Hon tog ansvaret på största allvar, det är ju trots allt bara tisdag, och köpte bara kaffe. Tack Elin, du räddade mig i ett svagt ögonblick.


Mycket hade vi att prata om, fast som vanligt avhandlade vi bara våra två vanliga ämnen. Jobb och kärlek. I den ordningen. Och så lite Malte också.


Här hemma är kvällen fri, inga måsten bara slappa. Jag har en enda hållpunkt: klockan 21.00 på SVT1. Åh, Herregud! med Jonas Gardell. Det är en ny reportageserie som handlar om Gud och hur idén om honom/henne/det uppstod. Asintressant tycker jag så nu jag hoppas verkligen att det är något att titta på. Gardell har tyvärr gjort mig besviken förr. Orkar jag så ska jag se fredagens missade avsnitt av Solsidan på TV4Play också. Trevlig kväll med andra ord.


UPPDATERING: Gardell krockar med säsongspremiären av Desperate Housewives. What to do!!??

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

2 mars 2010 19:54

Kolla på DH ikväll och så kan du kolla på Jonas på svt play (skulle tro att det går i repris där). Eller kolla på Jonas ikväll och kolla på DH på www.ch131.com, dock utan text.
Jag har samma problem imorgon när det är Grey's och Fuskbyggarna på fyran samtidigt, men det har jag löst iom att jag har sett Gray's på nätet redan =)

http://mrsjessie.blogg.se

 
Dina

Dina

3 mars 2010 00:25

Neeej, var ni på Hermans idag, jag ska dit img... Synd!

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se