Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Tisdag

Av Tant Alexandra - 2 mars 2010 10:22

Tisdag. Känns som en tisdag dessutom. Inte så taggad liksom. De senaste nätterna har funkat asbra, så även denna natt. Jag går och lägger mig med Malte och han somnar oftast inom en kvart, sen lägger jag över honom i hans säng där han ligger tyst och sussar till morgonen. Det var länge sedan jag fick sova så bra som jag gör just nu.


Annat är det med Maltes humör, det är verkligen inte på topp just nu. Minsta lilla får honom att bli arg eller ledsen och jag tror att det beror på att han inte äter ordentligt. Nu ratar han gröten också så det är bara välling som gäller. Igår åt han tre flaskor på hela dagen, resten fick hällas ut i diskhon. Det är verkligen inte mycket mat. Och det känns att han är lättare på armen när man bär på honom. Kanske ska ringa till Vårdguiden i alla fall. Men då säger de väl bara att han ska fortsätta äta vällingen tills han vill ha mat igen...


Och så lite glada nyheter. Idag ska vi in till Söder och möta upp Elin för lunch. Det var alldeles för länge sen vi sågs så vi har massor att prata om!

 
ANNONS
 
Ingen bild

jennyn

2 mars 2010 12:53

så va det med melvin ju nästan en vecka efter den där jävla kräk sjukan!! Onsdag fick han skiten fredag veckan efter började han äta igen.. så ta det lugnt.. men risgröt gillade han..
puss

 
Alex

Alex

2 mars 2010 15:15

Åh skönt att höra. Då behöver jag inte känna mig så stressad kanske. Men det är ju typiskt!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se