Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Wallenbergare och crosstrainer

Av Tant Alexandra - 20 januari 2010 21:10
     

       


Kom precis hem från en timme på gymet dårå! Ville bara säga det.


Dagen tillbringades annars hos Sofia där det bjöds på wallenbergare med en god matig sallad till. Jag blir aldrig besviken på lunchen när jag är där, jättegott är det varje gång. Malte blev inte alls inspirerad av Emelie som har lyckats lära sig att krypa på de här få dagarna sedan vi sågs sist. Nej, han tyckte att det var roligare att ligga på rygg och titta in i taket.


Som den goda husfrun jag är så gick jag sen hem, tog hand om tvätten och lagade en gulschsoppa till Maltes pappa som hungrig kom hem efter att ha varit i Tyresö och tränat. Vi är duktiga båda två med andra ord.


  


Malte gick och lade sig för en stund sedan. Vi får se hur länge det håller i sig. Tyvärr är det ofta så att han somnar vid den här tiden och vaknar eftr en halvtimme. Efter den powernapen är han jättepigg och kan vara vaken länge länge, ja till någon gång efter midnatt. Jag hoppas på att ikväll inte är en sådan kväll.


Nu: in i duschen med mig. Jag är ju liksom svettig dårå. Eftersom jag har tränat dårå. Har ni uppfattat det allihopa?

 
ANNONS
 
Dina

Dina

20 januari 2010 21:57

Duktig dig!

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

 
Lovisa

Lovisa

20 januari 2010 22:06

Så... Vad har du gjort idag?

http://lofsan.wordpress.com

 
Alex

Alex

21 januari 2010 08:16

Menar du vad jag gjorde på gymet? Jag började med en halvtimme på crosstrainern, sen tränade jag överkroppen. Benen var helt slut och gjorde dessutom ont av träningsvärk från i onsdags...

http://tantalexandra.se

 
Lovisa

Lovisa

21 januari 2010 10:15

Egentligen menade jag att det inte riktigt framkommit att du tränat... :-) du skrev ju bara det två gånger så någon kanske missade det.

Men det lät som ett bvra upplägg i alla fall!

http://lofsan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se