Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Äntligen nyklippt!

Av Tant Alexandra - 21 november 2009 16:52

Precis samma frisyr varje gång... Kanske borde

våga förnya mig någon gång...


Halleluja vad skönt att bli av med de slitna topparna. Håret har känts så hopplöst den senaste tiden, speciellt när allt bara har fallit av nu när jag ammar. Skönt då att få gå till frisören och få lite uppfräschning och dessutom få höra att nämen det är väl inte så farligt. Du har ju fortfarande tjockt hår!

 

Medan jag satt i frisörstolen fick J och Malte gå runt i ett tråkigt köpcentrum och ett tag tyckte jag nästan synd om J. Hela klippningen tog en och en halv timme och det berodde inte på att det var en komplicerad frisyr eller att håret är så tjockt att det tar tid att jobba igenom. Nej, det var bara så att frisörskan så gärna ville småprata också och hon kunde liksom inte göra två saker samtidigt.


Det var trevligt att få sitta en stund själv i alla fall och bli lite ompysslad.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

21 november 2009 17:32

Snyggt hår! Det som slog mig med bilden är hur lika du och Malte är. Det behövdes liksom en sån här bild för att verkligen se det.

 
JEnnyn

JEnnyn

21 november 2009 19:08

du är super fin i håret. haha men måste du spärra upp ögonen så där.. haha .. fast du är söt ändå!! Vadå synd om.. du har ju han hela dagarna o när jag är där så tar det lite över två timmar!! Men det funkar att ha Melvin i vagnen.. även när han va tre månader eftersom jag hade sitt vagnen......

Hörru en sista sak.. mitt hår började falla när jag slutat amma.. förlåt men jag ville bara .. hehe.. puss på er.

http://www.nynnyn.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

mamma

21 november 2009 19:24

Men Carro, var ser du likheterna? Jag har undrat länge nu om Alex verkligen är mamma till Malte. Jag ser bara Jonas i honom så det vore kul om du hade rätt så det skulle finnas lite Alex oxo.

 
Ingen bild

carro

21 november 2009 21:52

Men kom igen, de ar ju lika pa munnen som bara den. Och sen vet jag inte vad du sager Alex, men jag tycker att Malte borjar fa din coola nasa lite grann. Och sa var det ju den dar blicken som pricken over i:et :)

 
Alex

Alex

21 november 2009 21:57

Åh gud, min regala medelhavsnäsa ja... Vi får hoppas att han slipper den, haha!

http://tantalexandra.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se