Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Semestersug

Av Tant Alexandra - 21 november 2009 11:08


Jag bjuder på den här fantastiskt smickrande bilden av mig


Nu, när det bara är en månad kvar till vi åker ner till familjen på Cypern, känner jag hur jag verkligen längtar efter att åka på semester. Det var så otroligt himla länge sedan jag åkte utomlands på semester med J. Det var över nyår 07/08 som J överraskade med en Thailandsresa i julklapp. Sommaren 08 åkte vi ingenstans eftersom jag sökte jobb då och inte ville riskera att behöva tacka nej till en intervju. Och den här sommaren var jag ju höggravid... Jag åkte till Cypern i februari i år i en vecka, men då åkte jag själv.


Just den här bilden är jag ju inte asläcker på men jag gillar den ändå, bara för att den är tagen när vi åkte tillbaka hemåt efter att ha varit på en dagstur ut till Similan islands där vi hade snorklat i ett akvarium. Så kändes det i alla fall. Fiskarna såg precis ut som i djuraffären och de två stora sköldpaddorna som kom simmandes var som tagna ur en Discoverydokumentär.


Det var den bästa dagen på hela semestern, ingen tvekan. Men jag var helt slut när vi åkte tillbaka till fastlandet. Det syns på bilden, jag somnade på en bänk inte långt efter att J tog den. Fan vad härligt det är att åka bort, bort från vardagen. Vardagen ser visserligen inte ut som den gjorde i våras, nu när Malte ärar oss med sin närvaro, men det är fortfarande vardag.


Man borde åka utomlands oftare.

 
ANNONS
 
ida

ida

21 november 2009 13:50

Åh Thailand! Åhhhh vad jag vill åka på semester. Jag kommer ju vara den enda som inte åker iväg nu dec/jan. ALLA ska ju iväg. Fast med lite tur kommer vi iväg till Thailand antingen senare i vinter el i sommar. Åh...

http://skolfux.wordpress.com

 
Ingen bild

mamma

21 november 2009 14:34

Förvänta dig inte samma väder här i jul som när din smickerbild togs.

 
Alex

Alex

21 november 2009 15:48

Va mamma äre sant? Du menar att jag ska lämna bikinin hemma?

http://tantalexandra.se

 
Ingen bild

mamma

21 november 2009 16:22

yllebikini kan funka vissa stunder vissa dagar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se