Direktlänk till inlägg 13 november 2009

Otroligt baksugen just nu!

Av Tant Alexandra - 13 november 2009 21:13

Jag har inte bakat på flera veckor nu och det kliar i fingrarna ska jag säga er. Massor! Jag vill baka småkakor, cupcakes med färgglad frosting, en ambrosiakaka och mammas kladdkaka. Men jag får inte för det har jag bestämt att jag inte får. 12 december är slutdatum och så är det bara.


Men jag har ett projekt på gång. Det är det som får mig att kunna hålla mig till efter nyår när jag sätter igång med Projektet med stort P.


Leila Lindholm - Piece of Cake  


Jag skulle vilja döpa det till något klämkäckt men jag är inte tillräckligt påhittig så här på fredagkvällen. Så länge kallar jag det för Projekt baka mig igenom Leilas bakbok. Inte ett speciellt roligt namn men det säger ju en hel del eller hur? Jag blev så inspirerad av Julie&Julia som jag såg på barnvagnsbion för några veckor sedan att jag bara måste göra samma sak. Och jag har valt A Piece of Cake. Då ska det banne mig bakas. Och fikas.

 
ANNONS
 
Alfva

Alfva

13 november 2009 22:03

Jag hoppas verkligen att du tänker bjuda på något gott då? Ska bli riktigt skoj att följa!

http://Alfvan.wordpress.com

 
Alex

Alex

13 november 2009 22:11

Ja då blir ni alla tvungna att fika precis hela tiden, för jag kan ju inte smälla i mig allting själv!

http://tantalexandra.se

 
Dina

Dina

13 november 2009 23:13

Do Leila...?

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

 
Sofie

Sofie

14 november 2009 06:03

Vad är det du ska göra till och med den 12e? Inte äta sötsaker??

http://eifos.bloggplatsen.se

 
ida&lykka

ida&lykka

14 november 2009 09:17

Jag erbjuder mig att provsmaka allt! I löööve to fika

http://skolfux.wordpress.com

 
Alex

Alex

14 november 2009 17:58

Dina, det kommer jag absolut inte kalla projektet, för att do her är jag inte alls intresserad av. Hon är tydligen en diva. På ett otrevligt sätt, and I don't do people like that.

http://tantalexandra.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se