Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Heldag i Sickla

Av Tant Alexandra - 9 november 2009 18:47

Okej. Idag var alltså dagen då jag skulle träna för första gången sedan januari februari nåt sånt. Ojojoj. Jag var vid gott mod, var lite nyfiken på hur SATS lokaler skulle se ut och hur passet skulle vara. Hur mycket skulle jag orka och hur länge skulle Malte gå med på att ligga på golvet?


Vi tog en promenad dit där vi mötte upp Ida med lilla Lykka, Sandra med lille Benjamin och Lovisa och Sixten. Lovisa nöjde sig såklart inte bara med Babypasset utan hon stod redan på löpbandet när vi kom. Det här var ju lovande...


Alltså... det var asjobbigt! Shit vad otränad jag är!! Jag minns en tid då jag per automatik hade lagt till ett litet hopp till varje rörelse. Idag blev det inga hopp ska jag säga er. Det var alldeles för tungt redan som det var. Och vad har hänt med koordinationsförmågan? Den kan väl ändå inte ha blivit påverkad av graviditeten, eller? Jag tappade bort mig hela tiden.


Någon som däremot tyckte att det var riktigt soft att vara på passet var Malte. Han låg så fridfullt på sin filt framför step-up-brädan och hånflinade åt sin stackars mamma som pustade och stånkade. Jag förstår honom. Det var ju underhållning! Efter ungefär en 25 minuter kände jag att jag var tvungen att ta en paus. Det har aldrig hänt tidigare. På Friskis höll jag ut ända till stretchingen, men den här gången gick jag ut ur lokalen och pustade ut. Helt sjukt! När jag kom tillbaka körde jag en stund till sen tyckte jag att om man tittade riktigt riktigt noga signalerade Maltes ögon att han nog var lite hungrig så jag satte mig och ammade...


Oh well, Det var ju första gången på hundra år och jag fick bekräftat av de andra att det faktiskt var ett tufft pass så jag skäms inte. Nope, det gör jag inte. Nu behöver jag bara samla krafterna för att orka göra om samma procedur nästa måndag. Vi får se om träningsvärken har gått ur tills dess!


 


  

Tro det eller ej, men man blir trött om man inte sover ordentligt på natten.


Efter en tuff natt tyckte Malte att en stunds sömn passade bra och somnade bums. Först fyra timmar senare vaknade han. Då alla bebisar slocknade efter denna tortyr passade vi på att inta en trevlig lunch på Erssons.  Det blev en krämig fisksoppa med aioli, perfekt höstmat. Jag och Lovisa satt kvar länge och pratade. Först när vi blev avbrutna av Sixten som lämnade ett bidrag i blöjan tyckte vi att det var dags att gå hem.


Hemma möttes vi av en tom lägenhet. J är nämligen i Sundsvall över natten. Det gillar jag ju inte såklart då jag tycker om hans sällskap, men jag förföker fokusera på det positiva. Det är i det här fallet att jag slipper tjafsa om fjärrkontrollen!

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

9 november 2009 20:01

Jodå, jag tror nog att koordinationsförmågan påverkas av graviditet. Eller jag hoppas kunna skylla på det iaf. Jag som förut dansat street och haft bra koll på rörelser, såg ut som en gammal tant utan taktkänsla nu i veckan då jag var med på mitt första friskis-pass sedan jag blev gravid...

http://mrsjessie.blogg.se

 
Ingen bild

Jennyn

9 november 2009 20:03

både balans och kordinatinsförmågan försämrades för mig efter graven.. hemskt..

duktig du va tjejen

 
Alfva

Alfva

9 november 2009 21:56

Det måste vara så!
Jag höll på att snubbla över mina egna fötter när vi testade strip-aerobics för några veckor sen. Kände mig klumpigare än en flodhäst som dansade. Inte för att jag har bra koordination annars, men det här var ytterst dåligt!

http://alfvan.wordpress.com

 
Alex

Alex

9 november 2009 22:04

Men hörni, då säger vi att det är graviditeten det beror på så känns det mycket bättre för mig!

http://tantalexandra.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se