Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Värsta hittills

Av Tant Alexandra - 9 november 2009 09:11

Gomorron! Eller är det verkligen det? Hos oss var det tungt att kliva upp ska jag säga, efter att vi upplevt den värsta natten hittills. Ja Alfvan, du vet vad jag talar om. Vi hade en sån natt där Malte bara vägrade att sova.


Han vaknade klockan 18 igårkväll efter att ha sovit i tre timmar, precis som vanligt. Klockan 23 tog jag med honom in i sovrummet då jag tänkte att det var dags för oss att sova. Men han var pigg. Jag vet inte om det var knark i gröten som han fick vid 21, något uppiggande var det i i alla fall. Klockan 03.30 somnade han. Då var jag trött, J var trött, Malte var väl sådär. Det var mer som att han gav upp än att ahnverkligen var trött. Oh the nightmare!


Trots natten från helvetet så fick vi inte ta sovmorgon idag. Jag har nämligen i ett svagt ögonblick lovat Lovisa att jag ska följa med på SatsBaby idag. Helt sjukt! Jag som inte har minsta lusten att träna över huvud taget. Men jag vill ändå se hur det går till. Jag ororar mig dock för vad Malte kommer att tycka om det hela. Han tycker ju nämligen inte om att ligga på golvet, och jag har fått för mig att passet innefattar en hel del stunder där han ska ligga på golvet framför mig. Vem vet, han kanske skriker och räddar mig från att faktiskt träna...

 
ANNONS
 
Alfva

Alfva

9 november 2009 10:42

Då hoppas jag att han följer A även i sitt förfarande natten efter. Igår somnade hon nämligen kl 20, åt 03, 07 och vaknar NU (hör jag).
Det är vad jag kallar härliga nätter. Däremellan har hon inte sagt ett pip, inte legat och snott sig eller ens snarkat.

Jag som faktiskt hade velat vara med och träna idag hejar på er!!

http://alfvan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se