Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Dubbel barnvagnspromenad

Av Tant Alexandra - 31 augusti 2009 21:35

 

Kolla in den här sötisen! Mamman är ju rätt söt hon med. 


Även idag blev det en barnvagnspromenad men den här gången slapp jag gå själv. Mitt sällskap idag var Carro med hennes lille Leonidas. Jag som tyckte att han hade mycket hår på huvudet när han föddes förundrades av hur mycket hår som kan växa på bara några veckor. Han har ju världens sötaste och tätaste kalufs!


Vår promenad idag blev utefter Årstaviken till Liljeholmsbron, sen vek vi av in på Hornsgatan i jakt på lunch att äta. Det blev en kinabuffé! Min favoriträtt! Vi kunde sätta oss i ett bås i ett hörn där vi inte störde någon med vårt ammande eller i hemlighet bytande av blöja under bordet. Kanske inte så trevligt att tvingas titta på annars när man går ut på lunch.


Sen blev det en promenad hem där jag fick ställa mig och skära grönsaker. Idag stod nämligen fisksoppa och vitlöksbaguett på matsedeln. Så sjukt gott!Just nu står en deg på jäsning också. Jag lovade J att baka bröd till honom som han själv har valt ut. Inte så avancerat som det låter. Det är nämligen en Paulúns brödmix. Får se hur det blir, har aldrig bakat mix förut. Hur svårt är det att blanda mjöl, jäst och vatten själv liksom?!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

31 augusti 2009 22:13

Tack för idag, Alex och Malte!
Kanske vi inte är heelt olika, jag och min son. Skulle vara kul om något av barnen kunde likna mig iaf lite grann...
Kram på er!

 
Ingen bild

Elin

1 september 2009 09:04

Alex. Man byter inte blöja under ett bord. Det är rätt vidirigt.

Tuttar som åker fram har jag INGET problem med (förutom när du redan hade börjat mjölka loss. Det chockade mig), men kiss o bajs, och framförallt kiss o bajs bland mat, näe, det är inte ok.

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

1 september 2009 10:33

Elin jag vet! Jag skäms lite grand, men jag kommer göra det igen. Man måste ju vara effektiv du vet. Men bara i smyg...

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Dina

Dina

1 september 2009 10:42

1) Den där lilla Leo har redan sängkammarblick... Han kommer bli farlig! ;-)

2) Skäms inte Alex, det är ok om man försöker vara lite diskret. Det är valfritt att titta.

http://dinasblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carro

1 september 2009 12:22

Haha, sängkammarblick!! Det måste vara de där 50% grek/strandraggare som lyser igenom!

Och sen var det ju faktiskt bara vi som åt. De andra borden var ju i princip tomma. Dessutom fanns ju inget skötbord i restauranten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se