Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Kill Bill-kväll

Av Tant Alexandra - 30 augusti 2009 20:07

Malte har som jag nämnt tidigare sina skrikperioder på kvällarna. De brukar hålla i sig i ett par timmar och då hjälper ingenting annat än att man går och bär på honom, fram och tillbaka i lägenheten, tills han somnar i famnen.


Igår fanns absolut ingenting på TV som intresserade, inte heller på hårddisken. Vi bestämde oss därför för att ha ett Kill Bill-marathon, om man nu kan kalla två filmer för ett marathon. Halva ettan gick jag och bar på lillen, resten av kvällen kunde jag till fullo njuta av Tarantinos grymma filmer.


Jag har sett dem ett flertal gånger nu och jag tröttnar inte på dem. De är ju så jäkla bra! Och Uma Thurman, som jag annars kan tycka är lite torr och tråkig, är så sjukt fantastisk. Visuellt är filmerna oslagbart vackra med alla färger och rörelser. Jag hoppas att jag aldrig tröttnar.

 
ANNONS
 
skolfux-mamma till Lykka

skolfux-mamma till Lykka

30 augusti 2009 20:54

Lykka har oxå skrikfest på kvällarna numera. Blev rekommenderad denna sida som tar upp allt möjligt intressant, bla skrik på kvällarna: http://www.tryggabarn.nu/barn/Page1178.html#9878

http://skolfux.wordpress.com

 
Dina

Dina

31 augusti 2009 09:35

Hallå!
Poirot var ju igårkväll!!!

http://diansblogg.bloggagraits.se

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

31 augusti 2009 10:52

Tack för länken! Alltid trevligt med bekräftelsen att allt är såååå normalt.

Och ang Piorot. Jaghade redan sett det avsnittet. INTE!!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se