Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Tokmättnad

Av Tant Alexandra - 29 augusti 2009 13:46

Yummo som Rachael Ray skulle ha uttryckt det! 


J kom på den briljanta idén att vi skulle äta brunch idag, så när han klev upp bakade han ihop en sats av Leilas supersmarriga scones. Innan det städade han dessutom badrummet som en bonus. Han vet att jag blir glad av sånt. När jag och Malte väl orkade masa oss upp hade han också hunnit göra äggröra och bacon. Jag bidrog med att göra lite american pancakes.


Lyxigt värre eller hur? En sån här lunch kan man inte unna sig alltför ofta. Vi tänkte oss snarare någon gång i månaden. Extra trevligt var att vi satt vid matbordet för en gång skull. Det händer alldeles för sällan.

 
ANNONS
 
Lovisa

Lovisa

29 augusti 2009 15:03

det där såg ju helt fantastiskt gott ut!

http://lofsan.wordpress.com

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

29 augusti 2009 17:41

Det var det också. Jag är riktigt nöjd med pannkakorna if I may say so myself.

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Dina

Dina

29 augusti 2009 21:23

Ok, ni vann!

http://dinasblogg.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

29 augusti 2009 23:12

gud så gott....
själv han jag med en halv kopp kaffe :) eller var det lunchen kanske ??

http://en-helt-ovanligt-vanlig-mamma.bloggagratis.

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

30 augusti 2009 11:09

Dina, vad hade du att kontra med?

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Dina

Dina

30 augusti 2009 11:15

Vi hade: Fullkornsrostbröd, frallor, ost, skinka, marmelad, kalkon och gurka.
Inget hemmagjort...:-(
Men frallorna var nyköpta!:-)

http://dinasblogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se