Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Ensamma i skogen

Av Tant Alexandra - 16 augusti 2009 18:45

Jorå, Malte är en äkta kräkbebis. Därav handduken som aldrig lämnar min axel. 


Idag var det dags för hälften av hegens stuggäster att ge sig av. Vickan och Daniel åkte tillbaka till Sollefteå och J åkte hem till Stockholm. Somliga har ju arbetsdag imorgon... Jag och Malte ska alltså tillbringa veckan utan pappa J. Konstigt men kommer säkert att gå jättebra. Han kommer ju  tillbaka till skogen på fredag. Vi blir ju dessutom servade av mamma och pappa precis hela tiden. Mormors uppgift är att rapa Malte så att han inte får ont i magen, och morfars uppgift är att underhålla Malte (fast kanske mest sig själv) med pruttljud och en massa ooooande.


Idag har regnet intagit Hälsingland vilket har inneburit att vi mest har hållit oss inomhus. Aktiviteterna har bestått av intag av en mazarin, lite pocketläsning, Malte har tränat nacken liggandes på golvet och härnäst står Da Vincikoden på schemat. Jag hoppas på bättre väder imorgon så att man kanske kan ge sig ut på promenad. Om inte så kommer jag att lägga in ett önskemål på en utflykt till Söderhamn åtminstone. Eller till ICA i Stråtjära. Något måste man ju hitta på...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tant Lina

16 augusti 2009 19:00

Söderhamn är baksida på fan! Bokstavligen. Åker du dit kommer du bli ännu mer inbiten Stockholmare än vad du redan är;) Se sånt du inte ser annars, typ berg och forsar eller Järvsö eller nåt som iaf är vackert. Trust me, I know =)

 
Lovisa

Lovisa

16 augusti 2009 21:19

Vad fina ni är tillsammans!

http://lofsan.wordpress.com

 
Ingen bild

mamma

16 augusti 2009 23:10

Tror inte på nån utflykt imorron - då kommer ju 10 ton grus att levereras ...

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

17 augusti 2009 12:46

Nä, sist jag var i Söderhamn var det rät gulligt, iaf på själva storgatan. Men när jag säger att jagvill åka till Söderhamn menar jag ju såklart E-Center! Hälsninglands största köpcentrum...

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamma

17 augusti 2009 23:06

Det ligger väldigt mycket i vad Tant Lina säger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se