Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Händelserik dag

Av Tant Alexandra - 31 juli 2009 21:52


         


Den började som sagt lite tungt då Malte och jag hade sovit mindre än vanligt under natten. En liten energiboost fick jag som tur var när Carro och lille Leo kom över, med minimuffins dessutom. Det var så kul att se honom för trots att han bara är två veckor äldre än Malte så är det en väldig skillnad i storlek. Kanske inte är så konstigt med tankte på att Leo vägde mer när han föddes än vad Malte väger idag.De sov tillsammans i soffan och det ser ut som att de tyckte att de hade det riktigt mysigt i varandras sällskap.


På kvällen åkte vi ut till Tyresö Strand och åt den traditionella fredagskycklingen hemma hos Js pappa och hans fru. Där fick vi en jätterolig present; en dösnygg svart gåvagn! No pressure Malte, men det verkar som att det finns folk som vill att du ska bli äldre fort!


Innan vi åkte hem till Js pappa svängde vi förbi mäklaren i Tyresö Centrum och skrev på kontrakt på en tomt. Jo, ni läste rätt, vi har köpt en tomt! Den ligger i Tyresö Strand och är full med träd som måste fällas. Sen ska det så småningom smällas upp ett hus där vi ska bo och Malte växa upp. Jag invigde tomten idag med att sätta mig på ett bildäck och ammade Malte och om jag ska tolka hans tystnad så verkade det som att han kommer att trivas.


Det gula huset ligger på tomten bakom vår. Vi har redan hälsat på grannen, verkar trevlig!


Spännande grejer! Nu blir det till att jag engagerar mig lite mer än jag gjort tidigare och börjar bläddra i huskataloger.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

31 juli 2009 22:50

Åh, vad fina de är! Om några månader kan vi ha riktiga play dates, när de gör något mer än bara äta och sova ;)

 
Anna

Anna

1 augusti 2009 08:18

Åh vad kul med tomt! Vad ska ni bygga för hus?

http://workingmom.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

1 augusti 2009 10:12

Åh, va spännande! Grattis!

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

1 augusti 2009 10:43

Jag vet, det är hur spännande som helst! Vad det blir för hus vet vi inte ännu men det ska vara fint, ljust och rymligt!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M.H

1 augusti 2009 12:34

Fina killar :)
Tiden går fort snart märks inte de två veckors skillnad och de springer runt och spelar fotboll ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se