Alla inlägg under maj 2009

Av Tant Alexandra - 29 maj 2009 09:09

Ikväll blir det bio. Jag har sett fram emot I love you, man rätt länge nu, eftersom två väldigt roliga skådisar är med i den. Paul Rudd kan man alltid lita på, och så även Jason Segel från How I Met Your Mother.


Om vi hinner springer vi även in på Duka innan filmen, om de fortfarande har öppet. Elin uppmärksammade mig på att den kedjan är uppköpt av Cevera och att de håller på att rea ut en hel del. Jag som fick ett presentkort på en tusenlapp från Coop när jag slutade, måste nu använda den fort som attan. Tyvärr är det ingenting speciellt som vi behöver så köpet blir nästan framtvingat.

ANNONS
Av Tant Alexandra - 28 maj 2009 22:04

ANNONS
Av Tant Alexandra - 28 maj 2009 21:47

På lördag händer det grejer i Stockholm. Då tänker jag inte på Stockholm Marathon, utan på att Skrattstock går av stapeln. Det är ett eget marathon, ett marathon i stå-uppkomik på Långholmen. De senaste två somrarna har vi gått dit med filt och picknick och suttit där hela långa dagen och lyssnat på några roliga och några mindre roliga komiker.


Första året vi var där fick vi för första gången höra Björn Gustafsson skämta loss, och jäklar vad kul det var. Under året som följde slog han igenom ordentligt och blev alla småflickors favorit. Därför kryllade Långholmen av fjortistjejer med plakat med kärleksförklaringar till honom förra året. Det förtog lite charmen av evenemanget.


I år är inte Björn Gustafsson på plats, och tur är väl kanske det, men vi ska ändå inte dit. J vill väldigt gärna, men jag vet att jag inte kommer palla med att sitta på en filt eller ihopfällbar stol en hel dag. Det finns liksom inte, då jag knappt kan sitta i TV-soffan utan att vrida på mig. Synd, för jag hade gärna sett Jonas Gardell live in action.

Av Tant Alexandra - 28 maj 2009 21:05

Jag kan inte låta bli att sno en bild från syrrans blogg. Hon ville ha en bild på mig och henne tillsammans och jag kunde inte låta bli att kommentera den efter att pappa hade tagit den. Jag ser ju ut som en midget bredvid henne! Jag är kortast i familjen och här syns det så tydligt.


Ser ni hur hon per automatik böjer ner huvudet sådär på snedden som man gör när man tar bilder med barn? För att de är så mycket kortare än en själv och för att man vill att ens huvud inte ska komma utanför bild. Det är fan sorgligt. Och klackar är uteslutet just nu.

Av Tant Alexandra - 28 maj 2009 09:59

Att hitta en snygg klänning som gravid är banne mig jättesvårt! Jag kommer att vara höggravid på syrrans bröllop och att då hitta något som man inte ser ut som ett tält i är fan omöjligt. Jag köpte med mig ett par klänningar från Lindex häromdagen men de ska lämnas tillbaka i eftermiddag. Jag hittade en gravidklänning på nätet igår och tänkte beställa den men då fanns den bara i storlek 46...


Vad göra? Jag vill ju vara fin! Får man inte vara fin trots att man är gravid?!

Av Tant Alexandra - 27 maj 2009 22:01

Mamma, pappa och Vickan var här och åt räkor. Mums var det, alldesles för länge sedan. Sen slank några vaniljbullar ner på det. Nu har de åkt men det dröjer inte så länge tills vi ses igen; på bröllopet i midsommar.


Mamma hade med sig ett par skor till pyret. Söta! Det här blir en samebebis. Eller indianbebis, jag vet inte riktigt vad som passar bäst.

Av Tant Alexandra - 27 maj 2009 16:37

J fyller år om lite mindre än en månad. Jag tycker väl egentligen att det är gott om tid, men nu har jag ändå redan fixat hans födelsedagspresent. Är inte det duktigt?! Han hävdar att han aldrig läser min blogg, men jag vet inte om jag riktigt tror på det så jag kan inte avslöja vad det blir. Förutom att det blir väldigt platt. Platt var ordet.

Av Tant Alexandra - 27 maj 2009 15:56

Äntligen har magen fått den uppmärksamhet den förtjänar! En kvinna var så snäll och erbjöd mig sin plats på tunnelbanan. Jag tackade nej, för det behövdes verkligen inte, men jag fick iaf frågan. Det tackar jag för!

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se