Alla inlägg under maj 2009

Av Tant Alexandra - 2 maj 2009 13:15

Så här ser jag alltså ut den här veckan. Det är ju helt sjukt att mitt utseende förändras så mycket precis hela tiden. Magen är fortfarande inte så stor att jag blir störd av den på något sätt, däremot kan det vara jobbigt att ligga på rygg när jag ska sova.


Nu ska vi iväg till Tyresö för att äta grillat hos Js pappa. Jag har gjort den fantastiska lingontårtan som jag är helt förälskad i. J är inte helt överförtjust men det struntar jag i. Jag har längtat efter den.

Av Tant Alexandra - 2 maj 2009 10:51

Lärorikt klipp om Sverige. Frågan är: vill USA verkligen bli som det socialistiska Sverige? Det vore ju en mardröm.

Av Tant Alexandra - 1 maj 2009 23:07

Jag gillar inte Russell Crowe och har aldrig gjort det. Jag kan inte ens motivera det, det är mer en känsla bara. När jag tittar på film så har jag väldigt svårt att koppla bort skådis från roll så om jag inte gillar skådisen låter jag oftast bli att titta på filmerna. Angelina Jolie är ett exempel. Home wrecker = Alex ointresserad av det mesta hon gör.


Idag skulle vi gå på bio och J ville väldigt gärna se State of Play. Han presenterade handlingen och jag tyckte att den verkade rätt bra. När vi sen satt där i biosalongen och väntade på att reklamen skulle ta slut fick jag veta att det var just Russell Crowe som spelade huvudrollen. Hm, vad skulle jag nu tycka? Jo, jag gillade den stenhårt. Crowe gjorde den bra, och det gjorde Ben Affleck också. Helen Mirren var med på ett hörn också och henne kan jag inte annat än älska.


Den var riktigt spännande från start till slut, och lite smart så där. Jag blev lite avtänd på slutet då en liten twist gjorde mig besviken men oh well, i det stora hela så får den högt betyg. Och som alltid när jag går på bio så tänker jag att det här borde jag göra oftare, Film ska ju ses på bio, så är det ju.

Av Tant Alexandra - 1 maj 2009 16:59

Vi ångrade oss i sista sekund och gick inte till Forum utan traskade in till Söder istället. Målet var Medborgarplatsen och en Lejonet och Björnenglass och så blev det. Åh vad gott! Torget bjöd inte bara på glass utan även underhållning då vi hann se en glimt av Första Majtåget och av bandet som spelade musik om solidaritet och sånt. En skinhead och en mexikansk luffare dansade loss till de rungande takterna medan vi satt och tittade på med en glass i handen.


Nu på eftermiddagen har jag gjort en efterrätt till imorgon och hunnit ta en tupplur. Senare ska vi in på Söder igen för mat och bio. Det blir motsatsen till fancy pancy ikväll. Det blir Taco Bar!! Det var länge sen, säkert fyra fem år sen iaf. Det blir givetvis en klassiker: Nacho Deluxe!

Av Tant Alexandra - 1 maj 2009 11:13

 

Åter igen inleder jag helgen med att baka scones åt min kära J. Jag plockar pluspoäng så att han står ut med mig när jag är ännu större och ännu surare.


Idag blir det en promenad till Forum. Vi ska försöka hålla oss utomhus så mycket som möjligt eftersom det är så himla fint väder. Helt klarblå himmel med inte ett endaste litet pyttemoln! Ikväll blir det bio. Jag minns inte ens vad den heter, det är väl mest J som har valt. Men jag godkände.

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards