Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Ormingekarnevalen!!

Av Tant Alexandra - 29 maj 2009 11:11

Ormingekarnevalen sätter igång idag och fortsätter i helgen. Tjoho! Jag har inte varit på karnevalen sedan jag själv gick i tåget när jag gick på dagis tror jag, men ändå så blir jag så glad av att festivalen fortsätter år efter år. Det är verkligen en fantastisk tradition som engagerar hela Orminge med omnejd.


Jag minns hur det var på dagis, när vi i flera veckor innan festivalen laddade upp med att sy kläder till själva karnevalståget och pratade årets tema. Sen när dagen äntligen kom gick man nästan sönder av all spänning! Jäklar vad kul det var att gå i tåget och sjunga Ormingesången! Och sen blev det saft och fika i Centrala Parken på eftermiddagen. Nostalgi.


Jag kanske borde ta mig dit när pyret har fyllt ett par år! Det vore ju askul! "För alla som vill kan få vara med i Orminge Karneval!"


                 


 
ANNONS
 
Dina

Dina

29 maj 2009 12:50

Årets tema: CIRKUS :-)

http://dinasblogg.bloggagratis.se

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

29 maj 2009 14:35

Åh underbart!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dina

29 maj 2009 16:23

jaa.. jag stod och tittade på karnevaltåget när det gick förbi och svalde hårt och ändå kom det en liten tår... .-)

 
Ingen bild

Johanna T

29 maj 2009 20:33

Nostalgi var ordet!

 
Ingen bild

Rantala

1 juni 2009 22:37

Jaha, kul att din blogg var det första som kom upp på google när jag sökte efter ormingekarnevalen. Haha, hej då

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

2 juni 2009 08:23

Haha! Ja det är lite konstigt faktiskt. Man skulle ju kunna tro att alla människor skulle ha skrivit om den beryktade folkfesten, men det var tydligen bara jag!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 20:26

Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:47

J kom hem lite tidigare från jobbet, han satt redan i bilen medan jag pratade med Vårdguiden. Det var tur för jag hade inte ens hunnit göra klart den jordnötspaj som jag höll på att baka när Malte och Silje råkade i klinsch med varandra. Det blev tur...

Av Tant Alexandra - 20 mars 2010 10:27

Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet.   Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...

Av Tant Alexandra - 19 mars 2010 09:43

Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...

Av Tant Alexandra - 18 mars 2010 18:37


     Ååååh den är drömmen! Jag var nere och handlade lite på Coopen och kunde inte låta bli att titta ner i glassfrysen medan jag stod i den långa kön. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en varsin Ben and Jerry's-glass till mig och J, trots ...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Blogkeen
Följ ~ www.tantalexandra.se ~ med Bloglovin'

Translate


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se