Alla inlägg under januari 2009

Av Tant Alexandra - 1 januari 2009 16:21

Jag tänkte bara påminna om att det finns en hel del att se fram emot i det nya året. Om bara en vecka sänds nya avsnitt av Grey's Anatomy i USA och den femte säsongen av Lost kommer äntligen igång. Vi behöver bara vänta i 20 dagar! Glöm för bövelen inte det!

Av Tant Alexandra - 1 januari 2009 16:11

Kanal 5 har fattat precis vad man vill ligga och slökolla på på en nyårsdag. Sedan nio imorse har de visat den tionde säsongen av Vänner! Tack! Tablåläggaren på TV4 har däremot missuppfattat folket en aning. TV4+ visar nämligen Det okända med Caroline Giertz hela dagen. Är det verkligen någon som tittar på det? Va?



Av Tant Alexandra - 1 januari 2009 13:33

Åh nyårsdag. Ännu en dag då allt är stängt och man får slappa hela dagen utan dåligt samvete. De dagarna är alldeles för få och tyvärr inte jämnt fördelade på året.


Gårdagskvällen blev precis som väntat. Skön. Ingen stress alls. J hade skött all mat så jag behövde inte lyfta ett finger i stort sett. Vi åt skagentoast, oxfilé med världens saftigaste och samskigaste potatisgratäng och creme brulé med hjortron till efterrätt. Mycket mat blev det så alla var tacksamma när maten var över så att vi kunde övergå till själva tävlingsmomentet för kvällen. Tjejerna mot killarna i TP! Jag och Kajsa blev inte helt nöjda då det visade sig att Alexander bara kunde slå sexor på tärningen och att både J och Alexander är hyfsat allmänbildade. Vi flickor fick nöja oss med tvåor och en hel del sportfrågor. Då tolvslaget närmade sig med stormsteg fick vi dock avbryta spelet och en vinnare blev därför inte utsedd. Vi är dock inte alla helt överens om just den delen av kvällen.


Kvart i tolv började vi traska upp för Hammarbybacken. En helt fantastisk utsikt helt klart. Jag tog en hel del bilder men jag fick inga bra tyvärr. Det var verkligen massor med folk, och ett flertal överförfriskade kids. En gick omkring barfota. Inte så smart att ta på sig högklackat på nyår kanske. Inte om man ska upp i backen iaf.


Summa sumarum: en mysig nyårsafton.

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Skapa flashcards