Alla inlägg under december 2008

Av Tant Alexandra - 3 december 2008 18:37

Ringde han tillbaka? Nej självklart inte! Men jag ska ringa honom imorgon igen. Hoppas att han svarar.


Jag har mailat kommunens konsumentkontakt också med några frågor angående vilka rättigheter vi egentligen har osv. Så jäkla synd att vi betalade den där fakturan i tid. Nu har vi liksom ingen hållhake på dem. Förutom lagen antar jag. Men lagar smäller inte lika högt som pengar.

Av Tant Alexandra - 3 december 2008 08:30

Visserligen jobbar jag på en skola med yrkesprogram, men jävla hantverkare!!


Badrumsrenoveringen är långtifrån över. Bara någon dag efter att vi hade betalat fakturan för arbetet började det lukta avlopp ur ett rör, vilket innebär att det luktar bajskorv i badrummet och ibland ut i hallen. Vi påtalade det här för Badrumsteknik AB som har utfört arbetet och de kom och skulle fixa. Trots att de gjorde det så luktar det fortfarande riktigt riktigt illa så J har ringt den här Peter ett antal gånger om det och då får vi bara till svar att han ska återkomma. Idag tog mitt tålamod slut och eftersom jag är mycket bitchigare än vad J är (det är både på gott och ont) så ringde jag upp Peter.


Jag ringde helt enkelt och frågade honom när de skulle slutföra projektet. Jag har ju sagt att jag ska ringa upp er ju, fick jag till svar. Jag gjorde klart för honom att jag inte har något förtroende för honom alls eftersom han har sagt det upprepade gånger tidigare utan resultat. Han förnekade också att anledningen till att han drar ut på det är att fakturan redan är betald. Det tror jag så mycket jag vill på!


Samtalet avslutades med att han höjde rösten och sa åt mig att sluta tjata, och att han ska återkomma i eftermiddag... Fortsättning följer. Jävla hantverkare säger jag. Inte bra PR för Badrumsteknik AB.


Notera att jag har döpt inlägget till Badrumteknik AB så att sökmotorerna ska hitta det lätt. Så kan ju framtida kunder kanske få en bild av vad tidigare kunder tycker om dem. Makten år bloggarna!


Om du vill veta mer om vår badrumsrenovering kan du kolla här.

Av Tant Alexandra - 2 december 2008 22:10

Ben Stiller har bekräftat att han jobbar på en uppföljare till Zoolander. Yeah! säger jag. Jag brukar lita på Stiller, trots att jag inte blev så imponerad av Tropic Thunder. Zoolander ligger högt upp på min lista iaf. Så jäkla kul!


I övrigt händer det inte så mycket, därav den glesa uppdateringen här. Jag går fortfarande och räknar ner till jullovet men det har ni väl fått klart för er vid det här laget. Julpysslandet går väl sådär... Ingen adventsstjärna uppe än, har inte tagit mig till nån affär för att hitta någon. I helgen siktar jag på att göra pepparkakshuset. Ska sätta mig och göra ritningarna nu i slutet av veckan. Det momentet tar nästan längst tid. Lussekatterna är fortfarande i planeringsstadiet kan jag väl säga. Men jag köpte ett par stycken från Coopen igår och både jag och J blev väldigt nöjda. Saftiga. Och då blir det ju liksom inte lika bråttom för mig att ställa mig att baka...

Av Tant Alexandra - 2 december 2008 13:32

Om jag hade haft en godisaffär nära just nu så hade jag blivit kund direkt. Jag är så sockersugen att jag inte kan göra annat än att tänka på Karamellkungen. En red meter och några lyckebär så hade jag varit nöjd. Men nä nu får jag nöja mig med äckligt automatkaffe istället.  Och knäckebröd för mina äpplen är slut. Livet är så orättvist.

Av Tant Alexandra - 2 december 2008 11:40

Jäklar var grått det är. Det känns som att det inte ens hinner bli ljust eftersom det gråa bara kväver det. Och sen blir det mörkt. Och då snackar vi bara om mitt humör.

Av Tant Alexandra - 1 december 2008 19:17

En flicka åkte in för operation i Indien. Detta var den andra i hennes liv, då hon lider av en sjukdom som gör att hon känner att hon måste rycka av och äta upp sitt eget hår. Yuk, that's gross! Hårbollen som hittades den här gången var 4,5 kg tung och 30 cm lång, formad efter hennes mage. Lord vad äckligt. Tur att jag redan hade ätit upp min middag. Note to self: läs inte Aftonbladet oförberedd.

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards