Alla inlägg under oktober 2008

Av Tant Alexandra - 23 oktober 2008 15:37

Träffade på en granne på vägen till tunnelbanan i morse. Hon berättade att det är ett rent helvete att få bort plastmattan i hallen för att kunna klinka. Det var ju kul att höra. Hon sa att det var kämpigt vilket betyder att jag slipper Friskis i helgen. Fantastic!

Av Tant Alexandra - 23 oktober 2008 09:14

Inte nog med att jag bröt mot överenskommelsen att inte äta köpepizza. Eftersom jag åt den blev det ju inga rester. Inga rester är lika med ingen matlåda till jobbet. Dåligt planerat från min sida då jag vet att jag har lektioner back to back från tidig morgon till 13.30 Först då kan jag stoppa i mig något och då är jag otroligt hungrig. Vid den tidpunkten är kiosken stängd så då kan jag inte köpa en sallad, utan får vänta ända fram till kl 15. Jag är 26 år gammal och har ännu inte lärt mig att planera mina måltider. Det är förkastligt!

Av Tant Alexandra - 22 oktober 2008 21:17

Just det! Badrumsrenovering. Det blir ingen bild idag då det inte hade synts någon större skillnad från igår. Idag hade iaf Bogdan målat taket så nu är det vitt och fräscht. Imorgon ska de tydligen sätta tillbaka alla skåp och sätta upp dusch osv. Förhoppningsvis blir de helt klara alltså.

Av Tant Alexandra - 22 oktober 2008 21:09

J påpekade att jag inte hade sett det senaste avsnitten av Grey's Anatomy eftersom jag var uppe hos mamma och pappa. Laddade ner direkt och lade mig i soffan för att bli serverad underhållning. Jag måste tyvärr medge att jag är lite besviken på den här säsongen. Det blir för mycket gnäll och velande från Merediths sida.


Efter detta kände jag att jag lika gärna kunde fortsätta tokstirra på TV:n. Det är ju liksom lika bra att passa på när den är ledig, och jag inte har konkurrens om fjärrkontrollen från Js sida. Han har varit upptagen med att skruva ihop sin nya dator som kom på posten idag, så TV är högst ointressant ikväll. Jag med för den delen. Därför tittade jag på det första avsnittet av Underbelly. Verkar rätt bra. Det bästa var dock inte handlingen utan alla skådisar jag känner igen från förr. När jag var liten tittade jag på allt som var producerat i Australien, därför blev jag lite sentimental när jag såg åldrade skådisar från Home and Away, Heartbreak High, Grannar och Doktorn kan komma. Och det var bara i det första avsnittet!

Av Tant Alexandra - 22 oktober 2008 19:01

För det var ju det vi gjorde när vi sa att vi precis hade ätit vår sista köpepizza för i år. Och nu sitter jag här. Mätt på en capricciosa. Men vad kunde vi göra? Vi var ju hungriga och lata. Då finns inga alternativ i Hammarbyhöjden.

Av Tant Alexandra - 22 oktober 2008 08:52

Ibland får jag en sån innerlig lust att städa. Och med städa så menar jag att slänga saker. Mycket saker. Idag är en sådan dag. Jag kan liksom inte hejda mig när jag hamnar i en sådan sinnesstämning utan då ska allt det gamla ut. En psykolog skulle väl tolka in någon slags störning i ett sådant beteende, som att jag vill glömma eller förneka det förflutna eller nåt. Själv känner jag bara att jag vill rationalisera, ta bort allt överflöd. Sånt som tar plats, sånt jag inte använder oftare än en gång om året ska ut ur mitt liv. Jag har faktiskt aldrig i efterhand ångrat att jag har slängt några av mina saker. Aldrig. Jag känner mig bara ren inombords. Skulle man kunna kalla detta för något slags katarsis light?

Av Tant Alexandra - 22 oktober 2008 07:10

Idag blir det spinning kl 17 eller medelpass 17.30 Vem är med ?!

Av Tant Alexandra - 21 oktober 2008 22:03

Imorgonbitti kommer det att ligga en hel säsong av en sprillans ny serie på min hårddisk. Underbelly heter den och kommer från Australien. Har tydligen varit en stor succé down under som det heter, och är fullproppad med Australiens största skådisar. Jag har ju alltid varit svag för allt som kommer därifrån så jag är övertygad om att jag kommer gilla den här också. Är tydligen baserad på en sann historia om någon slags gangsterrörelse som härjade i Sydney i flera år för inte så länge sedan.


Nästa gång jag har en helt tom helg (och det regnar ute) ska jag alltså ta mig igenom Heroes säsong 2, Rome säsong 1 och Underbelly. Jag vet inte om det är möjligt rent tidsmässigt då det liksom finns begränsat med timmar på en helg. Men vill man så går det, eller hur?

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards