Alla inlägg under september 2008

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 10:40

Äntligen ska jag klippa mig. Jag har tjatat om det så länge nu men har inte orkat pallra mig dit. Därför har jag nu bokat en tid. Har jag lovat att jag ska komma så har jag ju lovat. Så klockan fyra ryker de kluvna topparna. Hurra!

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 07:44

Hur det börjar värka i magen sådär som det gör när man har tränat riktigt duktigt. Benen är trötta och armarna ska vi inte tala om. Hur jag har tränat dem kan jag inte ens svara på. Mia, du är inte poppis hos mig just nu. Men det går över ska du se, för det här gör vi ju givetvis om!

Av Tant Alexandra - 22 september 2008 22:14

Läste för övrigt ut Majgull Axelssons Rosario är död idag. Handlar om gatubarn som prostituerar sig för att överleva i Filipinerna. Helt absolut jättehemsk. Allt är mycket utförligt beskrivet. Jag kom på mig själv sitta på bussen och göra äcklade miner när jag satt och läste. Hemsk men fantastisk. Rekommenderas.


En annan bok, som jag köpte vid samma tillfälle för ett par veckor sedan, är skådisen Jonas Karlssons debut, Det andra målet. En novellsamling. Inget vidare faktiskt. Kändes stundtals lite väl pretto. Ett par noveller var dock rätt bra och skulle kunna användas i undervisningen. Annars kan nog killen hålla sig till skådespeleriet tycker jag, det gör han ju dessutom så utomordentligt bra!


Tänkte börja på Lewis resa av P O Enquist imorgon.

Av Tant Alexandra - 22 september 2008 22:02

och drog med mig på inte ett pass utan två! Arbetsdagen avrundades därför idag med ett spinningpass följt av Core. Det var tungt men absolut inte omöjligt. Det jobbigaste var väl just att komma hem för en halvtimme sen. Det är inte så kul med tanke på att jag gick hemifrån 06.35 imorse. Men men. Jag har iaf tränat! Äntligen! Go Alex! Go Mia!


PS. Elin! Jag har hittat Jocke the Dentist! Han finns på Friskis Kungsholmen!

Av Tant Alexandra - 22 september 2008 13:14

Jo en sån hittade jag i min korg efter en lektion. Hur den hade hamnat där kan man ju fundera på. Jag förnekar inte att jag älskar att få presenter men då vill jag ju ha något som är lite mer påkostat eller med lite tanke bakom. Ett tiopack förtjänar jag väl ändå?

Av Tant Alexandra - 22 september 2008 06:18

Varför väljer Nyhetsmorgon att visa hur deras dagens recept tillagas, på ett sånt stiliserat sätt? Jag blir inte alls sugen på att laga mat. Vit bänk och vit bakgrund, några råvaror som tillagas av två anonyma händer. Allt går dessutom väääldigt lååångsamt. Var finns matglädjen där liksom? Jag vet, detta inlägg kanske inte riktigt passar en 26åring men mina åsikter är faktiskt uppriktiga. Jag stör mig på det här!

Av Tant Alexandra - 21 september 2008 21:59

Jag kommer helt enkelt inte iväg för att träna utan er! Jag är liksom inte bättre än så. Jag måste ha er med mig. Så ni som känner er träffade: hör av er så pallrar jag mig iväg, jag lovar! Säg till i tid bara så att jag hinner ta med mig träningsbagen, så ses vi!

Av Tant Alexandra - 21 september 2008 21:29

Nu har Js tillstånd kommit som säger att han får vara min handledare när vi övningskör. Jag är inte speciellt motiverad men J har ju tjatat och jag borde ju egentligen bara få det överstökat. Imorgon kommer min lilla pappa över med mitt körkortstillstånd som har legat i hans bil. När jag berättade detta för J börjar han genast backa. Jag tycker ändå att du ska lära dig grunderna på en körskola. Men hallå, det är ju det jag redan har sysslat med, det är ju mängdträningen jag behöver med honom. Men nä, nu börjar han fega ur. Så lät han inte för bara ett par dagar sedan. Han behöver visst ännu lite tid att vänja sig vid tanken. Det har ju bara gått några månader...

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards