Alla inlägg under september 2008

Av Tant Alexandra - 24 september 2008 21:08

Jag blev lite osäker när jag läste den här artikeln om tåget som åkte ifrån en fyraåring och lämnade honom på perrongen.


Man kan absolut ifrågasätta familjen som "glömde kvar" honom, men när man uppmärksammade problemet för tågpersonalen hade de väl ändå kunnat stanna? Som jag uppfattar det hade tåget inte ens lämnat perrongen. Man skulle inte öppna dörrarna förrän nästa stopp. Låter ju inte riktigt klokt. Men jag kan ha missat något, de kanske har flyttat första april i år. September Fools Day?

Av Tant Alexandra - 24 september 2008 19:30

Har hittat ett nytt favvoprogram. Gränsbevakarna på Kanal 9. Nitiska tulltjänstemän på t ex Sydneys flygplats som letar droger, immigrationstjänstemän som letar illegala invandrar and so on. Hur kul som helst! Slår till och med Airline. Just nu kollar en man in en konservburk där vikten på burken inte stämmer in med vikten på vågen. De misstänker att det finns något skumt i burken. Jag misstänker att ni helt är med på varför jag sitter här i soffan. Oh the drama!

Av Tant Alexandra - 24 september 2008 15:56

Jorå visst, jag har blivit friad till! Av en elev. Han gick ner på knä och räckte mig en ring. Jag avböjde givetvis, men det var en vacker stund. Det här var faktiskt andra gången sedan jag började som jag fick vara föremålet för ett frieri. I den här takten är jag gift på nolltid!

Av Tant Alexandra - 24 september 2008 08:16

Skulle gärna se något i helgen. Patrik 1,5 skulle jag gärna se. Och Mamma Mia. Jag har fortfarande inte sett den. Anledningen till det är ju förstås J. Han vill nog inte se Patrik 1,5 heller. Någon som ställer upp?

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 20:57

Kollade precis på Idol (J hade fjärrkontrollen). Där säger Peter Jihde att de ska sjunga på Globen. J hugger direkt på det och menar att man säger faktiskt inte så utan att man spelar i Globen och att ingen människa säger Globen. J har visserligen rätt i att det Jihde säger inte riktigt är grammatiskt rätt, men jag menar ändå att man brukar säga att t ex en artist spelar Globen. Vi är inte överens. Vad säger ni?

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 18:53

Jag är tydligen en sucker för reklam. Föll pladask för Lindex TV-reklam för stickade plagg. Jag vill också ha! Och eftersom det är å otrooligt bekvämt att slippa gå till affären och handla, och istället klicka hem grejerna, så gör jag gärna det. HM är ju en gammal kär vän i den här kategorin, men Lindex har jag inte nätshoppat hos tidigare. Antar att det är same same. Jag hoppas det iaf.


Som ni ser så har jag beställt hem påfyllning till min redan väldigt gråa garderob. Jag gillar grått.

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 17:55

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga angående dödsskjutningen på en skola i Finland. Bara att jag innerligt hoppas att jag aldrig behöver vara med om det själv. Jag hoppas att jag över huvud taget slipper att känna mig hotad på jobbet.


Jag har egentligen alldeles för lite erfarenhet för att kunna uttala mig kring andra människors ansvar när sånt här händer, men jag kan ju anta att ingen på den berörda skolan var förvånad över att det var just han som skulle bestämma sig för att skjuta ihjäl sina klasskompisar. Det är det som är så sorgligt.

Av Tant Alexandra - 23 september 2008 17:46

Ja! Har äntligen blivit av med allt det slitna. Är snygg som få men jag bjuder inte på en bild då sminket har smält bort! Spännande att bli klippt av någon annan än min gamla vanliga Medde. Eftersom hon har flyttat fick jag ju mot min vilja testa något nytt och jag överlevde ju faktiskt. Det enda jag hade något emot var priset... 600 spänn! För en vanlig klippning!? Jag är visserligen nöjd med resultatet men ändå. Som försäljningsknep fick man 100kr rabatt på nästa klippning om man bokade in nästa tid direkt. Jag gick  givetvis på det knepet. Är väl lika bra, annars dröjer det väl alldeles för lång till jag klipper mig igen.

Presentation


Ofta TV-tittande.
Ibland småkaksbakande.
Alltid bakverkssugen.
28-årig hammarbybo.
Ledig gymnasielärare.
Nybliven mamma till finaste underbara Malte.

Omröstning

Jag insisterade på att få baka en tårta till en lunch hos Lovisa om ett par veckor. Vilken tårta ska jag baka tycker du? Vilken tårta skulle du vilja äta om du fick välja?
 Torta di Verona - en sockerkakstårta med marcarpone, blåbär och amaretto
 Choklad - och hasselnötstårta - mörk chokladkaka med en peanut butter frosting
 Key Lime Pie - inte lika mäktig som cheesecake och med smak av just lime
 Torta della Nonna - italensk ostkaka som serveras med lättvispad grädde
 Chokladmoussetårta - chokladmousse på en chokladbotten
 Cheesecake med vit choklad - cheesecake toppad med färska bär

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

Länkar

  • Blogglista.se
  • Bloggtoppen.se
  • One Million Blogs . org
  • Top Personligt bloggar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards